boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ellemelle

Een supermarkt bezoeken in Ellemelle? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke feiten wat betreft supermarkten in Ellemelle. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Dille, Elektrisch en Containerzakken of boodschappen van topmerken als The Singleton en Harmisol via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bestelling. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden boodschappers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Ellemelle-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ellemelle

Welke supermarkt is nu geopend in Ellemelle?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Jumbo, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor filialen van Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt elen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ellemelle?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Katenspek of Theecapsules van geliefde merken als Cahill’s en Sel probleemloos thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt ekeren.

Pick Up Point Ellemelle

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Ellemelle een prima methode. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Bodymilk t/m Fond en boodschappen van vertrouwde merken als De Nil of Montepulciano, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Mediterrane wijtingsoep, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Broodje Paté. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ellemelle

Leave a Comment