boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Elingen

Zoek je de beste supermarkt in Elingen? Uitzoeken welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder vind jij alle relevante feiten over de supermarkten in Elingen. Eenvoudig boodschappen als Frisdrank, Pizza’s en Spareribs of boodschappen van welbekende merken als Don Papa en Effi op internet kopen en bezorgen? Je treft hier ook actuele tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al honderden consumenten bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot meer details. [jobs location=Elingen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Elingen

Welke supermarkt is nu geopend in Elingen?

Snel boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor winkels als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt eksel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Elingen?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Knopen en Verse cake van onder andere Craigellachie en/of Cornet lekker makkelijk aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Hint: → Vind online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt eke.

Pick Up Point Elingen

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Elingen een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Leverpastei t/m Gemengde sla en spullen van geliefde merken als Sunlight of De Heer, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Caribische roodbaars, Champignonsoep of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Elingen

Leave a Comment