boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Elewijt

Meteen shoppen bij een supermarkt in Elewijt? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees jij alle handige details betreffende supermarkten in Elewijt. Vandaag nog boodschappen zoals bijvoorbeeld Kinderchampagne, Auto veiligheidsartikelen en Toiletreiniger of boodschappen van geliefde merken als Masottina en Autodrop via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook handige tips over boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan doorzoek je alle supermarkten. Kies een winkel en check praktische details. [jobs location=Elewijt-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Elewijt

Welke supermarkt is nu open in Elewijt?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt ekeren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Elewijt?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Serviesgoed en bestek of Auto van top-merken als Casa del Sud en/of Kneipp op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt eine.

Pick Up Point Elewijt

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Elewijt erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Karamel / hopjes vla t/m Lucifers en goederen van vertrouwde merken als Planta en Kwatta, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Eenvoudige viskoekjes, Hollandse hachee of Broccoli rollade schotel. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Elewijt

Leave a Comment