boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eksel

Zoek je de beste supermarkt in Eksel? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je alle bruikbare gegevens wat betreft supermarkten in Eksel. Probleemloos boodschappen als Leverpastei, Spareribs en sate en Filetlappen of items van geliefde merken als Glade en Tempelier online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina tref je de supers. Selecteer een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Eksel-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eksel

Welke supermarkt is nu open in Eksel?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Coop, Jumbo, Spar en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor onder andere Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel open is of niet. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt eine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Eksel?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle boodschappen als Badschuim en Zeep – intiem van onder andere Candyman en/of Advil probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Vind online supermarkten in de omgeving van Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ehein.

Pick Up Point Eksel

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Eksel wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Vleessaus tot Gesneden groente en spullen van geliefde merken als MySmoothie of Sapori, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een koelverse maaltijd als Lauwwarme kruidensalade met zalmforel, Risotto, roomsaus boschampignons, kip of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Eksel

Leave a Comment