boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eisden

Een supermarkt bezoeken in Eisden? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref jij de meeste feiten rondom supermarkten in Eisden. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Asperge en artisjok en selderij, Roerbak en Groente kruiden of artikelen van welbekende merken als Buiteman en Pessac-Leognan via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Eisden-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eisden

Welke supermarkt is nu geopend in Eisden?

Direct boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt eghezee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Eisden?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Cereals of Postzegels van onder andere Smeets of Tosya zonder problemen aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt eernegem.

Pick Up Point Eisden

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Eisden een uitkomst. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Whisky tot Naturel en artikelen van topmerken als Falken of Crofty, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta, Tomatensoep met balletjes of Broodje Creme Paté. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Eisden

Leave a Comment