boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eghezée

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Eghezée? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je alle bruikbare informatie wat betreft supermarkten in Eghezée. Wil jij boodschappen zoals bijv. Burgers, Bloem en Vlees en kip en vis en vega of producten van merken als Water & Surprise en Marcassou op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook handige nieuwsberichten over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina vind je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Eghezée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eghezée

Welke supermarkt is nu open in Eghezée?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supers als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt edelare

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Eghezée?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Namen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Slavink en/of Zakdoekjes van erkende merken als Montagny of Boomsma op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt ecaussinnes-d-enghien.

Pick Up Point Eghezée

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Eghezée een uitkomst. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Toiletreiniger tot Frisdranken en producten van merken als Pokon en Blue Note, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus, Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Klapstuk met hutspot. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Eghezée

Leave a Comment