boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Egem

Op zoek naar een supermarkt in Egem? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref je alle relevante feiten over de supermarkten in Egem. Nu boodschappen zoals bijv. Kant en klare maaltijden, Loempia en Gebakken en gepaneerde vis of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Laurent-Perrier en GB via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Steeds meer boodschappers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alle informatie. [jobs location=Egem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Egem

Welke supermarkt is nu geopend in Egem?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en lees meer over of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt ecaussinnes-lalaing

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Egem?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Ontbijtgranen en vleesbeleg en tussendoor en/of Gegrilde paprika van bijvoorbeeld La Tour de Prelats en Hollands Goud binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt ebly.

Pick Up Point Egem

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Egem erg relevant voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles van Huidirritatie en wratten t/m Olijfolie en alles van topmerken als Biofreeze en Contino, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Romige tagliatelle met champignons en gegrilde coquilles, Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree of Broodje Rosbief. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Egem

Leave a Comment