boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ecaussinnes-Lalaing

Op zoek naar een supermarkt in Ecaussinnes-Lalaing? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref je alle bruikbare details betreffende supermarkten in Ecaussinnes-Lalaing. Snel en gemakkelijk boodschappen als Gembersiroop, Saté en Koffiefilterzakjes of supermarkt-producten van merken als John West en St Bernardus via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden tref je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Ecaussinnes-Lalaing-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ecaussinnes-Lalaing

Welke supermarkt is nu geopend in Ecaussinnes-Lalaing?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supers als Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Maak een keuze en check op dit moment open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer weten? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt dworp

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ecaussinnes-Lalaing?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Schaal en schelpdieren en Snijworst van merken als Saitaku en/of Sourcy eenvoudig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Vind online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt duras.

Pick Up Point Ecaussinnes-Lalaing

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Ecaussinnes-Lalaing ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Zout tot Memo blocs en goederen van erkende merken als Carr’s of Got2b, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Gevulde makreel, Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Broodje Panini Ham/Kaas. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Ecaussinnes-Lalaing

Leave a Comment