boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ebly

Een supermarkt bezoeken in Ebly? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder lees jij alle bruikbare data m.b.t. supermarkten in Ebly. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Wasknijpers / waslijn, Smaakvarianten chips en Medicijnen of supermarkt-producten van onder andere Merci en Ambre Solaire online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook praktische tips over online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Ebly-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ebly

Welke supermarkt is nu open in Ebly?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Coop, Spar en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel nu geopend is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt duras

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Ebly?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg constateren we opvallend veel bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Gehaktballetjes en/of Lamsvlees van erkende merken als BN en/of Vegetarische visboer supersnel bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt dudzele.

Pick Up Point Ebly

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Ebly een prima methode. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Witte wijn tot Zaden en artikelen van bijvoorbeeld King Soba of Cacharel, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Hollandse garnalen met geuzebier, Spekpannenkoek of Stamppot Hete bliksem met stroop. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ebly

Leave a Comment