boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Eben-Emael

Een supermarkt bezoeken in Eben-Emael? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref je alle handige info rondom supermarkten in Eben-Emael. Wil jij boodschappen als bijv. Toiletreiniger, Anti-kalkmiddel en Eieren of producten van geliefde merken als Berberana en Frontera via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook alle nieuwsberichten over online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al honderden mensen doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Waar kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden check je de lokale supers. Selecteer een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Eben-Emael-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Eben-Emael

Welke supermarkt is nu open in Eben-Emael?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt duisburg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Eben-Emael?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Marokkaanse maaltijd en/of Vogel van A-merken als P20 of De Heer lekker makkelijk thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt drongen.

Pick Up Point Eben-Emael

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Eben-Emael een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Intimiteit t/m Lasagne maaltijden en alles van onder andere Linwoods of Bolletje, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Gegratineerde oesters met gember, Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes of Broodje Rosbief. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Eben-Emael

Leave a Comment