boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Durbuy

Boodschappen doen bij een supermarkt in Durbuy? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Durbuy. Moeiteloos boodschappen als Leverpastei, Speciale soep en Sinaasappels en mandarijnen of boodschappen van geliefde merken als Steneker en Lurpak online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en spot bruikbare informatie. [jobs location=Durbuy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Durbuy

Welke supermarkt is nu open in Durbuy?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt drongen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Durbuy?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Afslanken of Fruitconserven van erkende merken als Personna en/of Mon Percheron voordelig bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt driekapellen.

Pick Up Point Durbuy

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Durbuy een prima methode. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals barbecue t/m Geitenyoghurt en producten van geliefde merken als Rivella en Harbour Seafood, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Fusion tonijn niçoise salade, Kabeljauw in kruidensaus of Broodje Pain D’Ardenne. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Durbuy

Leave a Comment