boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Duras

Op zoek naar een supermarkt in Duras? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees je alle relevante gegevens m.b.t. supermarkten in Duras. Probleemloos boodschappen zoals Spread, Bodymilk en Oosterse soep of producten van bijvoorbeeld La Tour de Prelats en Broderick’s via internet inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook actuele nieuwsberichten over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al honderden mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Duras-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Duras

Welke supermarkt is nu open in Duras?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor supers als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Selecteer een supermarkt en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt drogenbos

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Duras?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Atjar of Indiaas van onder andere Le Monferrine of Coebergh wanneer jij wil aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Limburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt drehance.

Pick Up Point Duras

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Duras een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Vegetarische producten tot Geitenyoghurt en boodschappen van bijvoorbeeld Nibro of Yanco, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Scoor dan een warme maaltijd als Tonijncarpaccio, Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Duras

Leave a Comment