boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Duisburg

Een supermarkt bezoeken in Duisburg? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier vind je alle relevante details m.b.t. supermarkten in Duisburg. Wil jij boodschappen zoals bijv. Leesbrillen, Alcoholvrij en Douche of boodschappen van vertrouwde merken als Chamois d’or en Rennie via internet inkopen en bezorgen? Je treft hier ook alle gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Duisburg-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Duisburg

Welke supermarkt is nu open in Duisburg?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor winkels als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt drieslinter

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Duisburg?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Halogeenlampen of Schoenpoets van betrouwbare merken als Domenico Clerico en/of Pere Joseph eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt dranouter.

Pick Up Point Duisburg

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Duisburg een prima methode. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Viskruiden t/m Maaltijd en alles van A-merken als Blooker of Lingen’s, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Broodje Parma Ham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Duisburg

Leave a Comment