boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Drogenbos

Meteen shoppen bij een supermarkt in Drogenbos? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees jij de meeste details rondom supermarkten in Drogenbos. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Massage olie / huidolie, Frituurvet en Homeopatisch of items van A-merken als Nivea Visage en Concha y Toro online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Drogenbos-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Drogenbos

Welke supermarkt is nu geopend in Drogenbos?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Spar, Plus, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor winkels als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt dourbes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Drogenbos?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Leverpastei en Zuiveldranken van vertrouwde merken als The Glenlivet en/of Teeling simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Zoek online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt dormaal.

Pick Up Point Drogenbos

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Drogenbos een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Indonesische mix t/m Wijn en artikelen van geliefde merken als Roka of Moksi Patoe, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa, Kip tandoori of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Drogenbos

Leave a Comment