boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dréhance

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Dréhance? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je vergelijkingen en informatie over de supermarkten in Dréhance. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Gedroogde tomaten, Bulgur en Vlekkenmiddel of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Granufink en Qarc via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina check je de supers. Maak een keuzen uit de shops en vind praktische details. [jobs location=Dréhance-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dréhance

Welke supermarkt is nu open in Dréhance?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt dormaal

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dréhance?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Postzegels en Olijven van betrouwbare merken als EOS en Le Petit Marseillais binnen 24 uur aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Check alle online supermarkten in en rondom Namen. Of lees meer over Online supermarkt donk.

Pick Up Point Dréhance

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Dréhance wat voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Koken t/m Deodorant en alles van welbekende merken als Heineken en William Lawson’s, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gewokte gamba’s met groente, Gehaktballetjes in uienjus of Broodje Peper Paté. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Dréhance

Leave a Comment