boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dour

Op zoek naar een supermarkt in Dour? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je de meeste details m.b.t. supermarkten in Dour. Wil jij boodschappen als bijv. Energie voeding, Diepvriesgroente en Ontbijtkoek of producten van betrouwbare merken als Marques Concordia en Castellino online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook actuele data over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je de lokale supers. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Dour-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dour

Welke supermarkt is nu open in Dour?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Albert Heijn, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt donk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dour?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Muesli of Zonnebrand van betrouwbare merken als Red Feather en Dom Benedictine op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt dolembreux.

Pick Up Point Dour

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Dour erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Borrelkaas tot Tagliatelle en alles van erkende merken als Camel en De Nil, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gemarineerde tonijn met venkelsalade, Procureurlapje met jus Schorseneren à la crème Gekookte aardappelen of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Dour

Leave a Comment