boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dormaal

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Dormaal? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle handige feiten wat betreft supermarkten in Dormaal. Direct boodschappen als Marokkaanse maaltijd, Zuurtjes en Cava of supermarkt-producten van topmerken als Tre Stelle en Glenmorangie via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide informatie over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden mensen maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Dormaal-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dormaal

Welke supermarkt is nu open in Dormaal?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Tik op een super en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt donceel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dormaal?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle producten als Water of Havermout van betrouwbare merken als Pernod of Freixenet op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt dohan.

Pick Up Point Dormaal

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Dormaal een prima methode. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Rookvlees tot Nutrilon en spullen van betrouwbare merken als Corega en Voltaren, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Kabeljauwpakketjes met tomaten-mozzarellasalade, Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Zomerzuurkool met casselerrib. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Dormaal

Leave a Comment