boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dorinne

Een supermarkt bezoeken in Dorinne? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij de meeste data rondom supermarkten in Dorinne. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Diepvriesfruit, Mayonaise en Broden of boodschappen van onder andere La Battistina en Noilly Prat via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook meer details over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €27,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Al honderden mensen doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super nu open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Dorinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dorinne

Welke supermarkt is nu geopend in Dorinne?

Meteen boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt dolembreux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dorinne?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Snacksauzen of Spareribs en sate van merken als Stimorol of Baquba zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Namen. Lees nu ook alles over Online supermarkt doel.

Pick Up Point Dorinne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Dorinne erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Diepvries soepen t/m Schoenpoets en goederen van bijvoorbeeld BK of Ben & Jerry’s, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Gegrilde roodbaarsfilet met geitenkaas, Risotto, bospaddestoelen of Broodje Oude Kaas. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Dorinne

Leave a Comment