boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dongelberg

Een supermarkt bezoeken in Dongelberg? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hier lees je de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Dongelberg. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Gekookte worst, Wafels en Intimiteit of boodschappen van onder andere Kotex en Barberani op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer data over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik op een feestdag terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Selecteer een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Dongelberg-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dongelberg

Welke supermarkt is nu geopend in Dongelberg?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor onder andere Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt doel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Dongelberg?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Waals Brabant vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Bodycreme of Patatkruiden van geliefde merken als Lassie of Woodford Reserve op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Waals Brabant. Of lees meer over Online supermarkt dion-valmont.

Pick Up Point Dongelberg

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Dongelberg erg relevant voor jou. Jij benut dan het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Sausje t/m Winterkost en goederen van vertrouwde merken als Zwarte Kip of De Linie, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: houd je niet van koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes, Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen of Stamppot Hete bliksem met stroop. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Dongelberg

Leave a Comment