boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dolembreux

Zoek je de beste supermarkt in Dolembreux? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind jij de meeste info betreffende supermarkten in Dolembreux. Vandaag nog boodschappen zoals Salami, Ontbijt en Bananen of boodschappen van onder andere Ella’s Kitchen en Wint & Lila via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €27,50 per bestelling. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de supers. Klik op een shop en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Dolembreux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dolembreux

Welke supermarkt is nu geopend in Dolembreux?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en achterhaal of de winkel open is of niet. Gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt dison

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dolembreux?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Lang-houdbare producten en Sperziebonen en peulvruchten van betrouwbare merken als Puur natuur of V2C probleemloos bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je jouw order de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt dinant.

Pick Up Point Dolembreux

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Dolembreux wat voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Luchtverfrissers t/m Muisjes en artikelen van A-merken als Consenza of Argento, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Advies: houd je niet van koken? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Gegratineerde oesters (2), Lekkerbekje of Broodje Filet American. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Dolembreux

Leave a Comment