boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Doische

Boodschappen doen bij een supermarkt in Doische? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hier tref je vergelijkingen en info met betrekking tot supermarkten in Doische. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Abrikozen en pruimen, Styling cream en Elastiek of boodschappen van topmerken als Labello en Snack to Meat online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden boodschappers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en spot meer details. [jobs location=Doische-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Doische

Welke supermarkt is nu open in Doische?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Spar, Coop en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en achterhaal op dit moment open is. Gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt dion-valmont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Doische?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Namen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Zilvervlies rijst en Citroen en limoen van betrouwbare merken als Mrs Crimble’s en/of St Bernardus vlug en voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Check alle online supermarkten in de provincie Namen. Of lees meer over Online supermarkt dilsen-stokkem.

Pick Up Point Doische

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Doische ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Speltpasta t/m Scheerschuim en artikelen van A-merken als Tefal en Ardbeg, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een koelverse maaltijd als Waterzooi van vis en lentegroenten, Hete Bliksem met een speklapje of Stamppot koolraap met appel. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Doische

Leave a Comment