boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Doel

Een supermarkt bezoeken in Doel? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Doel. Direct boodschappen als bijv. Gebraden gehakt, Vuilniszakken en Shoarmavlees of supermarkt-producten van onder andere Playboy en Charlie’s Natural online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date tips over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder vind je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Doel-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Doel

Welke supermarkt is nu open in Doel?

Meteen boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar en Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt dinant

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Doel?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Gele rijst en/of Cocktailsaus van vertrouwde merken als Vedax en Janneau simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt diksmuide.

Pick Up Point Doel

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Doel een prima methode. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Cava t/m Nasiblok/ bamischijf en boodschappen van merken als Van Dobben of Bonne Maman, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Mierikswortelmousse met paling, Chinese wokschotel of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Doel

Leave a Comment