boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dochamps

Meteen shoppen bij een supermarkt in Dochamps? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind jij de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Dochamps. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Roggebrood, Seroendeng en Leverworst of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Soft & Gentle en Theranal via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al honderden mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan tref je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Dochamps-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dochamps

Welke supermarkt is nu open in Dochamps?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop maar ook Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven zoek je de supermarkten in de regio. Kies een winkel en bekijk de actuele openingstijden.Gesloten? Geen nood. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt dilsen-stokkem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dochamps?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Tandenstokers en/of Kroket van vertrouwde merken als Esbjærg of Conimex lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Check alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt dikkelvenne.

Pick Up Point Dochamps

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Dochamps een uitkomst. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Mayonaise tot Handcreme en alles van welbekende merken als Boboli of Nutrilon, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum, Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Broodje Kipfilet. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Dochamps

Leave a Comment