boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dion

Zoek je de beste supermarkt in Dion? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees je alle handige data met betrekking tot supermarkten in Dion. Meteen boodschappen als bijv. Frisdrank, Papier en Pincet of boodschappen van onder andere Rhinocaps en Genuine online kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook praktische gegevens over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Dion-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dion

Welke supermarkt is nu geopend in Dion?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt dikkelvenne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dion?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Namen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Havermout en Haarborstel van erkende merken als Yogood of Yeni supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt diets-heur.

Pick Up Point Dion

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Dion wat voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Zonnebrandspray tot Chorizo worst en boodschappen van betrouwbare merken als Nescafe Dolce Gusto of Saint Roche, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Palingsalade met citroendressing, Kippenbout à la bonne femme of Broodje Kipfilet. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Dion

Leave a Comment