boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dinant

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Dinant? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij vergelijkingen en details over de supermarkten in Dinant. Moeiteloos boodschappen zoals Poetsmiddel, Instant chocolademelk en Hart en bloedvaten of producten van topmerken als Yogood en Koikeya op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Steeds meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en spot meer details. [jobs location=Dinant-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dinant

Welke supermarkt is nu geopend in Dinant?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Plus, Jumbo, Coop en ook Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt dikkele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dinant?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Chili en/of Kipsaté van erkende merken als Karonet en Adidas binnen 24 uur thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt diest.

Pick Up Point Dinant

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Dinant een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Croissant tot Aardappelballetjes en goederen van topmerken als CB12 of La Tour de Prelats, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n warme maaltijd als Bruschetta met sardinetapenade en rucola, Hutspot, gesneden rundvlees of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Dinant

Leave a Comment