boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dilsen-Stokkem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Dilsen-Stokkem? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier tref je alle handige gegevens wat betreft supermarkten in Dilsen-Stokkem. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Atjar, Nootjes en Filetlappen of artikelen van erkende merken als Nina Ricci en Jack Daniels online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook uitgebreide data over de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden check je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en spot meer details. [jobs location=Dilsen-Stokkem-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dilsen-Stokkem

Welke supermarkt is nu geopend in Dilsen-Stokkem?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Handig: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt dikkebus

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dilsen-Stokkem?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Limburg kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Wijnazijn of Deorollers van vertrouwde merken als Soupline of Hendrick’s simpelweg thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de streek Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt diepenbeek.

Pick Up Point Dilsen-Stokkem

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Dilsen-Stokkem ideaal voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Kinderkaas t/m Donner kebab en boodschappen van A-merken als Lubeck of Polderkaas, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Zwaardvis met olijven, Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Dilsen-Stokkem

Leave a Comment