boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Diksmuide

Een supermarkt bezoeken in Diksmuide? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind je alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Diksmuide. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Pleisters, Cocktailsaus en Overig of items van betrouwbare merken als Laurent-Perrier en Raak online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook actuele gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €27,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik op zondag terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Diksmuide-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Diksmuide

Welke supermarkt is nu open in Diksmuide?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo maar ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt diest

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Diksmuide?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Kant en klaar maaltijdsalade of Auto luchtverfrisser van merken als Val Grande of Dikkie Dik supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Handig: → Check alle online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt dhuy.

Pick Up Point Diksmuide

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Diksmuide wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Kipbouillon tot Perziken en nectarines en producten van bijvoorbeeld lights by Tena of Organic Root, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: houd je niet van koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Haringsandwich, Hutspot met hachee of Broodje Oude Kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Diksmuide

Leave a Comment