boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dikkele

Op zoek naar een supermarkt in Dikkele? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij vergelijkingen en gegevens wat betreft supermarkten in Dikkele. Probleemloos boodschappen als bijv. Eau de toilette, Cocktailsaus en Kinderbeleg of items van betrouwbare merken als Osborne en Mepal online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel consumenten bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Dikkele-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dikkele

Welke supermarkt is nu open in Dikkele?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt diegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Dikkele?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Geurkaarsen en Chips met een vormpje van geliefde merken als Monte Scroppino of Connemara op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt deurle.

Pick Up Point Dikkele

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Dikkele een uitkomst. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Vegetarische producten t/m Diepvries soepen en alles van betrouwbare merken als Manna en Angulas Aguinaga, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Haringsandwich, Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook of Pastaschotel: kip met broccoli. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Dikkele

Leave a Comment