boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dikkebus

Op zoek naar een supermarkt in Dikkebus? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref jij alle bruikbare info wat betreft supermarkten in Dikkebus. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Glutenvrije maaltijden, Pedaalemmerzakken en Reepjes of supermarkt-producten van geliefde merken als Natterman en Lotus op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date nieuwsberichten over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina ontdek je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Dikkebus-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dikkebus

Welke supermarkt is nu geopend in Dikkebus?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en check op dit moment open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt dhuy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Dikkebus?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van West-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Badolie of Kalkoen – stuk van welbekende merken als Fat bastard of Belvedere handig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de regio West-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt desteldonk.

Pick Up Point Dikkebus

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Dikkebus ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Hartig t/m Haardhout en spullen van A-merken als Arborio en Bru, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Thaise preicurry met koolvis, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Couscous, kip, mergueze worst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Dikkebus

Leave a Comment