boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Diest

Zoek je de beste supermarkt in Diest? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina tref je alle belangrijke data m.b.t. supermarkten in Diest. Direct boodschappen zoals bijv. Tomatensoep, Aloe vera drink en Kinderchampagne of boodschappen van welbekende merken als Woodford Reserve en Harmisol online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook bruikbare informatie over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de supers. Klik op een shop en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Diest-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Diest

Welke supermarkt is nu geopend in Diest?

Op dit moment boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt deurle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Diest?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Homeopatisch of Runderlappen van bijvoorbeeld Labeyrie en The IceCream Bakery binnen 24 uur thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt desselgem.

Pick Up Point Diest

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Diest ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Spons tot Kinder ontbijtgranen en goederen van erkende merken als Wilthagen of Nissin, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Carpaccio van gerookte heilbot met vijgen, Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Diest

Leave a Comment