boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Diegem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Diegem? Erachter komen welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle relevante feiten over de supermarkten in Diegem. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Varkensrollade, Haarborstel en Filterzakjes of producten van erkende merken als Bolsius en Chantaine online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare data over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik op zondag terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen vind je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Diegem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Diegem

Welke supermarkt is nu open in Diegem?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt destelbergen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Diegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Salami en Snacks van merken als Pagos de Galir of Gabriela Sabatini handig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Zoek online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt dergneau.

Pick Up Point Diegem

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Diegem erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Zoute kaas biscuits t/m Kinderchampagne en boodschappen van welbekende merken als ERU of Maroc Gourmet, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten, Kip op Brabantse wijze Parijse worteltjes Aardappelpuree of Broodje Fricandeau. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Diegem

Leave a Comment