boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dhuy

Zoek je de beste supermarkt in Dhuy? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref je de meeste info betreffende supermarkten in Dhuy. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Lijm, Leverpastei en Leverpastei of artikelen van vertrouwde merken als Francona en Modifast via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige tips over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden check je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Dhuy-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dhuy

Welke supermarkt is nu geopend in Dhuy?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Spar, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt desselgem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dhuy?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Namen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als maaltijd mixen en Hollandse diepvries maaltijden van betrouwbare merken als No Fairytales en Duyvis zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt dentergem.

Pick Up Point Dhuy

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Dhuy een prima methode. Je geniet dan van de voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals BBQ vlees tot Vlees en boodschappen van geliefde merken als Gouda’s Glorie of 3Pauly, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Forel met tomaat en venkel uit de oven, Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Broodje Ham/Kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Dhuy

Leave a Comment