boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dessel

Een supermarkt bezoeken in Dessel? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref jij alle bruikbare gegevens over de supermarkten in Dessel. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Tampons, Wokschotels en Kinderkoekje of artikelen van bijvoorbeeld Monts de Joux en Coyam online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bezoekje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al honderden huishoudens bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden bekijk je de supers. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Dessel-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dessel

Welke supermarkt is nu open in Dessel?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Spar, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt dendermonde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Dessel?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Fruitsnoepgoed en Smaakvarianten chips van welbekende merken als Arm & Hammer en/of Aspivenin binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Vaak heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt denderbelle.

Pick Up Point Dessel

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Dessel een uitkomst. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Bier en sterke drank en aperitieven t/m Tomaten en artikelen van topmerken als Panadol en Alain Grignon, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Thaise roerbak met grote garnalen, Spinaziestamppot, omelet of Maaltijdsalade met kip en avocado. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Dessel

Leave a Comment