boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dendermonde

Meteen shoppen bij een supermarkt in Dendermonde? Erachter komen welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Dendermonde. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Overgang, Olijven speciaal en Stroop of supermarkt-producten van merken als Signal en Meestersap online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook up-to date informatie over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer boodschappers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen terecht?En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en zoek naar meer details. [jobs location=Dendermonde-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dendermonde

Welke supermarkt is nu open in Dendermonde?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Plus, Coop of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt deftinge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Dendermonde?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Diepvrieszakken of Palingworst van top-merken als Cornetto of Lief! handig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt de-panne.

Pick Up Point Dendermonde

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Dendermonde een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Roomijs tot Eco halogeenlampen en alles van welbekende merken als Uildriks of Eristoff, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Visclafoutis, Penne carbonara of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Dendermonde

Leave a Comment