boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt De Haan

Boodschappen doen bij een supermarkt in De Haan? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare info wat betreft supermarkten in De Haan. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Vis, Rust en reizen en slapen en Scheergel of boodschappen van vertrouwde merken als Lotus en Gibson’s via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide nieuwsberichten over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bezoekje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina check je alle supermarkten. Selecteer een winkel en check belangrijke gegevens. [jobs location=De-Haan-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt De Haan

Welke supermarkt is nu open in De Haan?

Vandaag nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Plus, Coop of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt darion

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in De Haan?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van West-Vlaanderen merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Boemboe en/of Tomatensoep van betrouwbare merken als Roxasect of Lily’s Kitchen simpelweg aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt damme.

Pick Up Point De Haan

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in De Haan een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Kruidenmixen tot Citroensap en limoensap en spullen van merken als Lindeman’s of Danish Chef, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gegrilde tonijn met venkel en tomaat, Tomatensoep met prei vg of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in De Haan

Leave a Comment