boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Daussoulx

Een supermarkt bezoeken in Daussoulx? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina tref jij alle bruikbare informatie betreffende supermarkten in Daussoulx. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Glutenvrije snoep, Keukenpapier en Schriften en notitieOverige of boodschappen van geliefde merken als De Ruijter en Red Feather online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik op zondagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder ontdek je de winkels. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Daussoulx-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Daussoulx

Welke supermarkt is nu geopend in Daussoulx?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt damme

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Daussoulx?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Alcoholvrije wijn en/of Parmezaanse kaas van welbekende merken als Dr Swaab of Musica en El Camino gemakkelijk thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt dailly.

Pick Up Point Daussoulx

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Daussoulx een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Vis tot Kipbouillon en spullen van onder andere Nikka en Look o Look, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Pasta met Hollandse garnalen en groene groenten, Aardappelgratin of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Daussoulx

Leave a Comment