boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Darion

Zoek je de beste supermarkt in Darion? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref jij alle belangrijke data over de supermarkten in Darion. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Gekoelde sappen, Chips in koker en Wasknijpers / waslijn of artikelen van A-merken als Chantaine en Metamucil online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide informatie over de trends rondom de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je de winkels. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Darion-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Darion

Welke supermarkt is nu open in Darion?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt daknam

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Darion?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Hagelslag of Zonnebrand van welbekende merken als Ouwehand en/of Mattel wanneer het jou uitkomt bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de regio Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt custinne.

Pick Up Point Darion

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Darion erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alles van Natriumarm tot Badolie en goederen van A-merken als Persil en Boerinneke Marino, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Kabeljauwhaasje met sinaasappel-kokossaus, Eendenvlees in zoetzure saus of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Darion

Leave a Comment