boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dalhem

Zoek je de beste supermarkt in Dalhem? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees je vergelijkingen en info wat betreft supermarkten in Dalhem. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Kantoor artikelen, Insectenbestrijding en Kaassalades of artikelen van erkende merken als Veuve Clicquot en Oudinot op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Dalhem-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dalhem

Welke supermarkt is nu open in Dalhem?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over op dit moment open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt cul-des-sarts

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Dalhem?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Rijst en Zeep van bijvoorbeeld Maximus of Craigellachie op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt crupet.

Pick Up Point Dalhem

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Dalhem ideaal voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Enveloppen t/m Bapao en artikelen van onder andere Marlboro en AHG, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Aspergesoufflé met Hollandse garnalen, Broccoli kaassaus of Broodje Pain D’Ardenne. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Dalhem

Leave a Comment