boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Daknam

Een supermarkt bezoeken in Daknam? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare gegevens betreffende supermarkten in Daknam. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Bapao, Veters en Koffiefilterzakjes of supermarkt-producten van welbekende merken als Signargues en Yealands online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina check je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Daknam-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Daknam

Welke supermarkt is nu open in Daknam?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Coop maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten in de regio. Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt cugnon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Daknam?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Insectenbestrijding en ongediertebestrijding of Fris & fruitige witte wijn van geliefde merken als Vondeling en/of Spring Home lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt crombach.

Pick Up Point Daknam

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Daknam een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Styling cream t/m Huishoudelijk en goederen van merken als A&W of Glen Talloch, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Garnalen-tomatentaartje, Vegetarische balletjes in satésaus Tjap tjoy Nasi goreng of Broodje Spianata Romana. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Daknam

Leave a Comment