boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Dailly

Zoek je de beste supermarkt in Dailly? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref je alle belangrijke feiten met betrekking tot supermarkten in Dailly. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Saucijs, Instant chocolademelk en Koolzuurvrij of boodschappen van vertrouwde merken als Arehucas en Bio via internet inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook actuele details over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al duizenden boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen vind je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en check belangrijke gegevens. [jobs location=Dailly-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Dailly

Welke supermarkt is nu open in Dailly?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Albert Heijn en ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor winkels als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt cuesmes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Dailly?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Sinaasappelsap / jus d’orange en/of Jus stamppot van vertrouwde merken als Polenghi of Head & Shoulders voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vind online supermarkten in de buurt van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt croix-lez-rouveroy.

Pick Up Point Dailly

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Dailly ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Hollandse maaltijden tot Feta en mozzarella en alles van geliefde merken als Landana en Arla, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Saucijzenbroodje met paling, Rundergehaktbal met hopjesjus Blauwe bliksem met peer of Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Even de magnetron in, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Dailly

Leave a Comment