boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Crombach

Een supermarkt bezoeken in Crombach? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en feiten met betrekking tot supermarkten in Crombach. Meteen boodschappen als bijv. Snoep en koek en chips, Sla en Speelgoed of boodschappen van geliefde merken als Goody Good Stuff en Port Salut online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en bekijk alle informatie. [jobs location=Crombach-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Crombach

Welke supermarkt is nu geopend in Crombach?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en ontdek de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt couvin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Crombach?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Suiker en Stofzuigerzakken van geliefde merken als Corsendonk en LU vlug en voordelig aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt couthuin.

Pick Up Point Crombach

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Crombach ideaal voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Soepele rode wijn t/m Sperziebonen en peulvruchten en goederen van merken als La Barbera of Amoy, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten, Gegrilde groentenmix in saus of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Crombach

Leave a Comment