boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Croix-lez-Rouveroy

Meteen shoppen bij een supermarkt in Croix-lez-Rouveroy? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees je alle belangrijke informatie betreffende supermarkten in Croix-lez-Rouveroy. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Homeopatisch, Kippenvleugels en kluifjes en Vissticks of supermarkt-producten van vertrouwde merken als The Pie Factory en Jack Links via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle tips over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen check je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Croix-lez-Rouveroy-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Croix-lez-Rouveroy

Welke supermarkt is nu geopend in Croix-lez-Rouveroy?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt couture-saint-germain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Croix-lez-Rouveroy?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Keelpastilles en Cordonbleu van A-merken als Gavi en/of Curanol op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt court-saint-etienne.

Pick Up Point Croix-lez-Rouveroy

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Croix-lez-Rouveroy een uitkomst. Jij gebruikt dan de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Diepvriesfruit t/m Pils en artikelen van bijvoorbeeld Belvoir of De Borgen, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Tajine van gemarineerde pangasius en geroosterde paprika, Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Broodje Brie. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Croix-lez-Rouveroy

Leave a Comment