boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Crehen

Een supermarkt bezoeken in Crehen? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij de meeste data m.b.t. supermarkten in Crehen. Probleemloos boodschappen als Italiaanse diepvries maaltijd, Pangasius en Kaassoufflés of producten van onder andere Moksi Patoe en Hasbro online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook up-to date nieuwsberichten over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per bezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op zondagen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen check je de supers. Kies een geschikt bedrijf en spot praktische details. [jobs location=Crehen-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Crehen

Welke supermarkt is nu open in Crehen?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt couthuin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Crehen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luik constateren we opvallend veel bezorgservices. De meeste artikelen als Schimmel- en voegenreiniger of Maandverband van vertrouwde merken als Lindeman’s en/of Elvea lekker makkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Zoek online supermarkten in de streek Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt courcelles.

Pick Up Point Crehen

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Crehen een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alles van Zuurtjes tot Vermout en alles van geliefde merken als Herno of Pere Ventura, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Zeewolftaartje met pesto, Stoofpotje met peer rundvlees en puree of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Crehen

Leave a Comment