boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cras-Avernas

Een supermarkt bezoeken in Cras-Avernas? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je alle handige informatie betreffende supermarkten in Cras-Avernas. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Groentesoep, Tagliatelle en Chocoladepasta of artikelen van onder andere Waldkorn en Tito’s op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare tips over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en check belangrijke gegevens. [jobs location=Cras-Avernas-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cras-Avernas

Welke supermarkt is nu geopend in Cras-Avernas?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Plus of bijv. Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt court-saint-etienne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Cras-Avernas?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Loempia of Azijn van betrouwbare merken als Jordans en/of Burberry voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt cour-sur-heure.

Pick Up Point Cras-Avernas

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Cras-Avernas wat voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Mondverzorging en koortslip t/m Pasta en rijst en internationale keuken en alles van A-merken als Tempelier en Govinda, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Roergebakken gamba’s met tomaat en bleekselderij, Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Cras-Avernas

Leave a Comment