boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Corroy-le-Grand

Zoek je de beste supermarkt in Corroy-le-Grand? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref jij de meeste informatie met betrekking tot supermarkten in Corroy-le-Grand. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Druivensap, Geurtheelichten en Pizza’s of boodschappen van topmerken als Wortie en Aarts op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide informatie over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per winkelbezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een winkel en vind meer details. [jobs location=Corroy-le-Grand-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Corroy-le-Grand

Welke supermarkt is nu geopend in Corroy-le-Grand?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten in de regio. Tik op een super en check of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt cordes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Corroy-le-Grand?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Waals Brabant merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Salami en/of Speklappen van merken als BrewDog of Proset eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Waals Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt conneux.

Pick Up Point Corroy-le-Grand

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Corroy-le-Grand een uitkomst. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Versiering tot Pastasauzen en artikelen van erkende merken als Creme of Nature en Samasaya, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus, Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Broodje Warm Vlees. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Corroy-le-Grand

Leave a Comment