boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cornesse

Op zoek naar een supermarkt in Cornesse? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref jij alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Cornesse. Wil jij boodschappen als Paddenstoelensoep, Appelflappen en Boterhamzakjes of artikelen van welbekende merken als Soapy en Kung Fu via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer details over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per winkelbezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Meer en meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Cornesse-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cornesse

Welke supermarkt is nu geopend in Cornesse?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar of bijv. Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en achterhaal de actuele openingstijden.Dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt conneux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Cornesse?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Tartaar en/of Vruchtendrank van geliefde merken als Faber en/of Ella’s Kitchen voordelig aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt comblain-la-tour.

Pick Up Point Cornesse

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Cornesse een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Tomaten tot Toiletpapier en artikelen van welbekende merken als Valentino en Hamlet, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Gegratineerde oesters (1), Rode kool met gehakt schotel of Penne pesto, kip, groene groenten. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Cornesse

Leave a Comment