boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cordes

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Cordes? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref jij alle bruikbare gegevens rondom supermarkten in Cordes. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Haarkleuring, Alcoholvrij en Glutenvrije wraps of producten van betrouwbare merken als Eylure en Veuve Amiot op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook meer gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder bekijk je alle supermarkten. Selecteer een winkel en vind bruikbare informatie. [jobs location=Cordes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cordes

Welke supermarkt is nu open in Cordes?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor winkels als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt comines-komen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Cordes?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Premixen en/of Luxe chips van onder andere Golden Nectar en Verstegen gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt comblain-au-pont.

Pick Up Point Cordes

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Cordes een uitkomst. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Haargel tot Frituurvet en artikelen van A-merken als Belem en Nakd, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Bruschetta Hollandse garnalen, Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Stamppot spruitjes met chorizo. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Cordes

Leave a Comment