boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Comines/Komen

Op zoek naar een supermarkt in Comines/Komen? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Comines/Komen. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Tape en afplakband, Meergranen vlees en Muisjes of boodschappen van erkende merken als Niersteiner en Chan’s online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook actuele tips over online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref je alle supermarkten. Selecteer een winkel en spot meer details. [jobs location=Comines-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Comines/Komen

Welke supermarkt is nu open in Comines/Komen?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor filialen van Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt colfontaine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Comines/Komen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Gebraden gehakt en Glasreiniger van geliefde merken als Treacle Moon en/of Eylure vlug en voordelig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Handig: → Vind online supermarkten in de streek Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt clermont.

Pick Up Point Comines/Komen

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Comines/Komen ideaal voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Zoete drop tot Asperge en artisjok en selderij en artikelen van geliefde merken als Subliem Van Looije of Julia, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Sliptong in witte wijnsaus met zeekraal, Rundergoulash of Broodje Panini Choco. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Comines/Komen

Leave a Comment