boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Comblain-la-Tour

Een supermarkt bezoeken in Comblain-la-Tour? Erachter komen welke super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je vergelijkingen en data betreffende supermarkten in Comblain-la-Tour. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Bleekmiddel, Vuilniszakken en Kippensoep of producten van betrouwbare merken als Finlandia en Vacu Vin online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele data over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag shoppen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan tref je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Comblain-la-Tour-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Comblain-la-Tour

Welke supermarkt is nu geopend in Comblain-la-Tour?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt clermont-sous-huy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Comblain-la-Tour?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Diepvriesgroente en Kinderbeleg van merken als Thorn-Clarke en/of Chataigne eenvoudig thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt clabecq.

Pick Up Point Comblain-la-Tour

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Comblain-la-Tour ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Wasmiddel t/m Natriumarm en spullen van merken als Calvet en Randwyck, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken wijtingfilet met zilveruitjes en augurk, Sucade Hollandaise of Poffertjes met poedersuiker. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Comblain-la-Tour

Leave a Comment