boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Comblain-au-Pont

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Comblain-au-Pont? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina tref je alle relevante data wat betreft supermarkten in Comblain-au-Pont. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Koffiebonen, Zuurkool en hutspot en Bindmiddel of boodschappen van vertrouwde merken als Fireman en Come A Casa via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele data over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Comblain-au-Pont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Comblain-au-Pont

Welke supermarkt is nu open in Comblain-au-Pont?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt clavier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Comblain-au-Pont?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Scheergel en Baby speelgoed van onder andere AH Perla Biologisch en Effi supersnel thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de streek Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ciplet.

Pick Up Point Comblain-au-Pont

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Comblain-au-Pont een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alles van Siropen dranken tot Eau de toilette en boodschappen van topmerken als Tito’s of Blue Stratos, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: geen tijd om te koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Oesters met hoisindressing, Macaroni met kaas of Broodje Carpaccio. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Comblain-au-Pont

Leave a Comment